VERKOOPSVOORWAARDEN

1. Ondernemersgegevens

Mels Wardrobe
Mechelseweg 181/1, 1880 Kapelle op den Bos
ondernemersnummer: BE 0736.765.478
info@melswardrobe.be  https://www.melswardrobe.be

 

2. Algemene bepalingen

Mels Wardrobe, de webshop van onze kleding boetiek, met maatschappelijke zetel in de Mechelseweg 181/1, 1880 Kapelle op den Bos (België), BE 0736.765.478, biedt haar klanten de mogelijkheid om kledij online aan te kopen.

De klant aanvaardt dat deze Voorwaarden als enige van toepassing zullen zijn, met uitsluiting van zijn eigen algemene of specifieke (aankoop)voorwaarden, ook als deze zouden bedingen dat zij als enige van toepassing zijn. Indien de klant niet akkoord is met deze Voorwaarden, dan is het aangeraden geen aankopen te doen bij Mels Wardrobe.

 

3. Artikelen

De artikelen die wij ter beschikking zetten in onze webshop zijn voorhanden voor klanten uit België. Wenst u toch aan te kopen van in een ander land op deze webshop, gelieve dan eerst contact op te nemen via info@melswardrobe.be.

Wij hechten veel belang aan de juistheid en accuraatheid van de informatie op deze webshop. We doen er dan ook alles aan om met de grootste zorgvuldigheid de stocks, kleuren en maatvoering  juist te publiceren, echter het is altijd mogelijk dat de informatie onduidelijk, onvolledig is of er ergens een fout insluipt. Mels Wardrobe is juridisch gezien slechts gehouden tot een middelenverbintenis en in geen geval aansprakelijk tot zet- of drukfouten, of materiële fouten.

Het aanbod in deze webshop geldt zolang de voorraad strekt en kan op eender welk moment worden ingetrokken door Mels Wardrobe. Wij kunnen dan ook zonder vermelding van redenen bestellingen weigeren, aanpassen, leveringstermijnen aanpassen of andere voorwaarden verbinden aan de aankoop.

4. Prijs

Alle prijzen vermeldt in de webshop zijn inclusief 21% BTW. Verzendingskosten worden bij het afhandelen van de aankoop verrekend indien van toepassing. Voor bestellingen boven de 75,00 euro worden geen verzendingskosten in rekening gebracht als deze binnen België dienen verstuurd te worden. Voor onze klanten in Nederland verzenden wij gratis vanaf 150€. De opgave van de prijs slaat op de goederen die worden weergegeven in de omschrijving van het artikel, en niet op andere artikelen die op de bijhorende foto worden afgebeeld. Deze foto’s zijn trouwens louter decoratief waarbij ernaar streven een zo goed mogelijke voorstelling te geven van het product. De kleur kan dan ook licht afwijken van de werkelijke kleur van het product.

5. Waardebonnen

We gebruiken twee soorten waardebonnen, enerzijds de gewone cadeaubon die een vaste waarde heeft en voor alle producten in ons gamma kan gebruikt worden. Ook voor producten in vermindering of bij andere kortingen kan deze bon gebruikt worden. De geldigheid is zes maand na aankoopdatum. Anderzijds hebben we de Mels Wardrobe Giftvoucher die eveneens zes maand na uitgifte geldig is. Deze giftvoucher kan ook op alle producten in ons gamma worden gebruikt maar kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingssystemen zoals koppelverkoop of andere kortingsbonnen. 

6. Betaling

Betaling geschiedt via onze betaalpartner Mollie. De betaling van de goederen die je wenst aan te kopen, de winkelmand, gebeurd aan het einde van de transactie. Na het ingeven van al de gevraagde informatie en het aanmaken van je account op onze site zal je tijdens het afronden van je bestelling doorgestuurd worden naar onze partner die de betaling zal regelen. We bieden je de mogelijkheid om met je bank- of kredietkaart de betaling uit te voeren. De bestelde goederen blijven eigendom van Mels Wardrobe tot wanneer de betaling is geschied en de levering is gebeurd. Vanaf dan is de klant volledig aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen.

7. Klachten

Klachten of tekortkomingen bij levering van welke aard ook dienen onmiddellijk gemeld te worden via e-mail op info@melswardrobe.be . Als wij niet onmiddellijk op de hoogte worden gebracht vervalt elk recht op een rechtzetting of compensatie.

8. Eigendomsrecht

Alle teksten, afbeeldingen of andere content is eigendom van Mels Wardrobe of andere verwante ondernemingen en mogen nooit zonder toestemming van Mels Wardrobe gekopieerd of gebruikt worden.